Sådan behandles allergi

ALLERGIBEHANDLINGEN

Når klienten kommer, udfyldes der først en helsetest. På denne står en masse forskellige symptomer, og der sættes kryds ud for de symptomer, som klienten har. Jeg kigger på det samlede billede, og ser på, om årsagen til allergien er fysisk eller psykisk.

En allergi kan opstå, p.g.a. en bestemt hændelse, der sker i livet. En hundeallergi kan f.eks. opstå, hvis man er blevet angrebet af en hund. Hjernen kobler hundens allergener og frygt eller dødsangst sammen, og fremover prøve at beskytte dig mod faren, når der igen er hundeallergener i luften. Dette er en smart overlevelsestaktik, men ikke altid hensigtsmæssig. Faktisk kan alt, der gør dig bange eller stresset udløse en allergi. 

ALLERGIENS ÅRSAG

Hvis man kender årsagen selv, er det den jeg arbejder på, og kender man ikke årsagen, vil jeg bruge kinesiologi, som er muskeltests til at teste hvilken alder allergien startede. 

Ved denne behandling hvor årsagen er psykisk, bruger jeg kinesiologien samt snyder hjernen til at tro, at allergenerne ikke længere er farlige. Under behandlingen sidder klienten med små poser indeholdende allergenerne, som klienten ikke kan tåle. Efter behandlingen konfronteres klienten med allergenerne og evt. fødevarer som krydser med allergenet.

Er årsagen fysisk, vil det sige, at tarmsystemet er i ubalance, og skal dermed bygges op igen. Dette gøres ved hjælp af en mindst 1 måneds kostændring med kosttilskud, for at gøre kroppen klar til selve behandlingen, som foregår ligesom hvis årsagen er psykisk. Se mere her:

Der skal påregnes 1-3 behandlinger.