Candida kogebøger, vegetarkogebog
Candida Kogebogen, Candida opskrifter

CANDIDA KOGEBOGEN

Jeg har skrevet "Candida Kogebogen" for at hjælpe dig, som skal i gang med forøbet og give dig ideer til retter. Den er skrevet, så opskrifterne ligger op ad det, du kender i forvejen, med simple og ikke alt for mange ingredienser samt let at gå til. Husk altid at have fokus på den kost du MÅ få og ikke den, du ikke må få - det vil gøre hele forløbet meget lettere for dig. Når man har indstillet sig mentalt på, at man skal i gang med en livstilsændring det næste stykke tid, bliver det altid nemmere at komme igang, og man kommer hurtigt ind i rytmen med den nye kost. De fleste mærker mærkbare ændringer i dette forløb - både fysisk og psykisk. ​ Fås som e-bog på Saxo.com ​

PRIS: Kr. 150,00

Kontakt mig hvis du har interesse i at forhandle bogen.

Efter Candida Kuren, Opskrifter til efter kuren

EFTER CANDIDAKUREN

 

"Efter Candidakuren" indeholder også nogle opskrifter på Candidamad - dog er ikke alle beregnet til selve forløbet - de retter som kan bruges, er afmærket. Bogen er ment som opskrifter til dig, der vil fortsætte den sunde livsstil, men uden at være så striks med maden som på selve kuren. Der er ingen opskrifter med hvidt sukker eller hvedemel, men derimod andre former for sødestoffer, som er naturlige.

Fås som E-bog på Saxo.com

PRIS:  Kr. 150,00 

 

Kontakt mig hvis du er interesseret i at forhandle bogen.
 

Det grønne bord, Vegetarkogebog

DET GRØNNE BORD

 

"Det grønne bord" er skrevet i samarbejde med diætist, Susanne Nilsen. Bogen er med lækre vegetariske opskrifter, hvor der er tænkt på at det skal være simpelt og nemt. Derudover er der en 2-ugers madplan, med forslag til, hvordan du kan genbruge resterne. Der er helsidebilleder til alle opskrifter.

Fås som E-bog på Saxo.com

PRIS:  Kr. 189,00


Kontakt mig hvis du har interesse i at forhandle bogen.

Ved bestilling af bøger ring 31 150 140 eller skriv en mail på cklastrup@gmail.com